Nu har det mer eller mindre blivit dyrare med semestrande här i Norden jämfört med att åka till södra Europa. Inte så konstigt och inte så kul såklart men shit va dyrt allt är i Sverige. Inte kläder och sånt kanske för det är ju billigare och för att inte tala om skor och sneakers och studentklänningar.

Där har ju priserna sjunkit sjukt mycket.  Men vill man shoppa annat än kläder och mode så kostar det mer och det är därför jag har börjat jämföra smslån för att se om jag kan hitta ett snabblån billigt och utan uc. Då är det faktiskt rätt så prisvärt med ett sms-lån och jag har inte  något emot att låna pengar så här års om man kan få lånet utbetalt snabbt och även privatlån utbetalt snabbt  och utan uc. Bäst om man kan få sitt smslån utbetalt under helgen. Så nu får vi se vad det blir för skoj att hitta på under semestern.

Nästa sommar funderar vi på att köpa en båt vilket vi längtat länge efter. Finns inget som är så härligt som att ta sig ut på havet när solen skiner under sommaren. För att inte säga ”jag älskar att vara på sjön”.